Teollisuus-hallien rakentaminen

Rakennustyö Jarno Talvela rakentaa ammattitaidolla monenlaiset teollisuushallit Pohjois-Karjalan alueella. Olemme vuosien aikana rakentaneet useita teollisuushalleja yrityksille. Rakennamme niin suuret kuin pienemmätkin teollisuushallit asiakkaan tarpeiden mukaan. Rakennustyöt teemme asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Teollisuushalleja voimme rakentaa ympäri vuoden.

 

Teollisuushallit rakennamme itse alusta loppuun. Teemme rakennusten perustus- ja pohjatyöt, lattiavalut, seinien pystytyksen, katot ja ikkunoiden asennukset ja monet muut pienemmät ja isommat rakennustyöt. Rakennuksen sisäpuolella teemme tarvittavat laiteasennukset ja asennamme esimerkiksi ilmanvaihtokoneet. Varsinaiset luvanvaraiset sähkö- ja putkityöt tekevät luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme.

Ammattitaitoiset rakennusmiehet

Kokeneet rakennusmiehemme ovat monipuolisia rakennusalan ammattilaisia ja taitavia kirvesmiehiä, joilta onnistuu kaikenlaiset rakennusalan työt. Rakentamiemme hallien runkomateriaalina voi olla betoni, teräs tai puu. Asennamme seinäelementit ja kattorakenteet työmaalla ammattitaidolla.

Teollisuushallien laajennukset ja saneeraukset

Rakennustyö Jarno Talvela tekee teollisuushallien ja tuotantolaitosten laajennuksia ja remontteja. Jos olemassa oleva rakennus on käynyt pieneksi, sitä voi laajentaa rakentamalla lisäosan rakennuksen yhteyteen. Rakennuksen remontoinnin yhteydessä voidaan rakennuksen toiminnallisuutta parantaa tai käyttötarkoitusta muuttaa. Esimerkiksi vanhaan teollisuushalliin voidaan rakentaa uudet, isommat ovet, jolloin työkoneilla pääsee paremmin sisälle.

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokenutta teollisuushallien rakentamisen ammattilaista.